Een wandeling | Spirituele Wandelcoach.nl

Wil je met jezelf aan de gang en voel je je ontevreden over hoe je leven nu verloopt, dan is het wellicht een idee dat ik als je gids een tijdje met je meeloop.

Dat zou als volgt kunnen gaan:

Stap 1

Je meldt je via de mail  aan voor een wandeling, dan maken we een afspraak voor tijd en plaats. Ik woon in het dorpje Katlijk vlak bij Heerenveen en ben zo nodig met het OV goed bereikbaar. In uitzonderingsgevallen kunnen we ook op een andere locatie afspreken.

Stap 2

Dan kan ik je vragen je levensverhaal te schrijven, met vooral aandacht voor  de onderwerpen die je het meest aan je hart gaan en waar je met me over wilt praten. Deze oefening doe je voor jezelf.

Stap 3

De wandeling heeft geen vaste tijdsbegrenzing. We laten ons leiden door wat er op dat moment gebeurt.

Aanmelden

Spreekt het je aan en wil je een keer met me wandelen? Meld je via de contact-pagina aan, dan neem ik op korte termijn contact met je op om een afspraak te maken.

Kosten

Voor een wandeling van minimaal twee uur vraag ik een bijdrage van  60 Euro. Deze  komt ten goede aan de Stichting Onbestempeld te Heerenveen.

Betaling

Dit kan door overmaking van het bedrag op rekeningnummer NL49 SNSB 0925227471 t.n.v. Stichting Onbestempeld te Heerenveen, door contante betaling vooraf aan de wandeling of je kunt direct online betalen via de volgende link:

Online Betalen | Spirituele Wandelcoach.nl

Een welgemeende groet en weet dat je welkom bent,

Guido