Guido van Mierlo | Spirituele Wandelcoach.nlMijn ouders hebben mij de naam “Guido” gegeven, wat gids betekent. Gids zijn is een rol die ik graag op mij neem. Ik kan mensen die daar aan toe zijn de weg naar het Pad wijzen. Eventueel een eindje met ze meelopen.

Ik ben inmiddels in mijn zeventigste levensjaar. Ik heb lang gezocht naar wie ik ben. Eind 2014, had ik een intense eenheidservaring, waarin ik ontdekte wie ik ben. Tijdens die bijzondere ervaring kreeg ik antwoorden op  grote levensvragen zoals: Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is het doel van mijn leven? Wat is mijn roeping?  Waar kom ik vandaan?

Het voelde voor mij als de afronding van mijn spirituele Pad. Dat wil niet zeggen dat mijn ontwikkeling is gestopt, die gaat gewoon door, maar mijn perspectief van kijken naar de werkelijkheid is grondig veranderd.

Waarom zou ik jouw wandelcoach kunnen zijn?

Ik heb een bewogen leven achter de rug. Mijn spirituele Pad heeft vijftien jaar geduurd. Zonder het te weten heb ik de lange weg gekozen. Ik weet nu dat het ook een stuk korter kan. Voor mij was er pas op het einde iemand om mij de weg te wijzen.

Er heeft zich vanuit mijn hart een gevoel ontwikkeld dat ik dienstbaar wil zijn aan de ander. Vanuit dat gevoel wil ik mijn rol als gids vorm geven. Mijn roerige leven heeft mij precies datgene aangereikt dat ik nodig heb om deze rol met het volste vertrouwen op me te kunnen nemen.

Wat anderen toeval noemen, is voor de mij de Magie van het Leven. Ik weet dat er nooit iets ten nadele van mij zal gebeuren. Alles wat er gebeurt zijn boodschappen van het Leven om mij het leven te laten ervaren. Er gebeurt nooit iets zomaar. Het is aan mij om er een betekenis aan te geven. Niets heeft een betekenis in zich. Alles is precies goed zoals het is, er hoeft niets verandert te worden.

Dus dat je hier bent aangeland is geen toeval is. Stop met zoeken. Je bent er aan toe om een bijzondere stap in je leven te gaan zetten. Ik kan je de weg wijzen. Het zal niet gemakkelijk zijn, deze weg is alleen voor de hele dapperen. Maar ben je eenmaal onderweg, dan is er maar een ding dat je in de weg kan staan namelijk jijzelf.

Durf je het aan? Het Leven wordt er zoveel leuker van als je snapt hoe de Magie werkt.

Een welgemeende groet en weet dat je welkom bent,

Guido

Aanmelden wandeling

Spreekt het je aan en wil je een keer met me wandelen? Meld je via de contact-pagina aan, dan neem ik op korte termijn contact met je op om een afspraak te maken.